Oud en Nieuw

Tot nu toe heb ik, door allerlei verschillende prioriteiten te moeten stellen, kleine stapjes met mijn bedrijf kunnen zetten. Maar ook met kleine stapjes kom je er wel; het duurt alleen wat langer! Ik heb ondertussen door doorzetten, stug blijven leren en werkervaring opdoen mijn (web) design-skills een behoorlijke boost kunnen geven, inmiddels de beschikking over een eigen kantoor met kleine fotostudio en naast mijn baan ‘in de branche’ (wat lange tijd niet het geval was) nu ook wat meer tijd om mijn bedrijf wat bekendheid te geven. De puzzelstukjes vallen steeds meer op hun plek. Het voelt als een soort OUD & NIEUW. Het oude jaar moest ik doorheen om te staan waar ik nu sta. Nu kan het nieuwe jaar beginnen. Het jaar van expanderen met mijn bedrijf.

Voordeel is in ieder geval dat ik weet wat ik kan en weet wat ik wil, namelijk jullie helpen. Nu is het aan mij de taak om dat ook aan jullie duidelijk te maken. Hoe ik vanuit mijn expertise, jullie kan helpen om jullie doelen te halen. Ik weet waar ik blij van wordt, waar ik energie van krijg en als dat nu net taken zijn waar jij geen verstand van hebt, geen tijd voor hebt of helemaal geen zin in hebt, dan zie ik daar een WIN-WIN situatie!

Graag kom ik met jou in contact en dan gaan we samen kijken hoe we er een GELUKKIG NIEUWJAAR van kunnen maken!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.