De lancering van mijn LOS.frl site is een feit!

Er staan diverse websites van mij online. Ze zijn echter allemaal op een andere manier gemaakt. Mooi om de diverse programma’s onder de knie te krijgen en om deze programma’s met elkaar te vergelijken natuurlijk. De ene blijkt beter en makkelijker bij te houden te zijn dan de andere, of staat op een laptop en is niet (meer) te migreren en die laptop heeft helaas ook niet het eeuwige leven.  Of het blijkt hopeloos bewerkelijk te zijn om de fotogalerij aan te passen, wat nu juist weer heel belangrijk is bij een portfolio website. Kortom: ik had ‘mijn’ programma nog niet gevonden.

Nu dan eindelijke de tijd gevonden en een aanvang genomen mijzelf WordPress aan te leren (volgens velen een geweldig programma) en aangezien deze specifieke website nog niet in de lucht was (was doorgelinkt naar mijn lubach-officesupport.nl site) is dit een mooi oefenproject. Ben al helemaal enthousiast over de reeds standaard aanwezige opties om templates naar eigen smaak aan te passen. Dan heb ik het nog niet eens over het tal van plugins (vele gratis) om de mogelijkheden nog verder uit te breiden. Heb wel door dat ik nog veel bij kan leren (leuk!) maar kan zeker nu al een leuke strakke site neerzetten.

Heb je nog tips en trucks voor mij, dan houd ik mij aanbevolen!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.